På jakt efter funktionella möbler

Inredning är något som jag har börjat intressera mig allt mer för de senaste åren. Då jag först flyttade hemifrån var jag en ung student och bodde i en billig studentlägenhet med ett rum och kök som jag inredde med olika möbler från mitt barndomshem och möbler som jag fått av vänner och bekanta samt hittat billigt på någon loppis. Min inredning har med andra ord bestått av en salig blandning av olika stilar och färger. Även om jag har köpt nytt ibland så har de gamla möblerna fått hänga med ända tills idag, men nu känner jag att det äntligen är dags att byta ut mitt möblemang. Jag har sparat pengar för detta ett tag nu så att jag verkligen ska kunna köpa just de möbler som jag vill ha oavsett vad de kostar.

Det som är viktigast för mig är att möblerna ska vara funktionella och praktiska att använda. Jag bor fortfarande i en ganska liten lägenhet så jag vill inte ha för stora och klumpiga möbler som tar upp all golvyta. Jag hittade en jättebra artikel på nätet där jag fick bra tips på hur man kan inreda ett litet hem på ett smart sätt, t.ex. genom att utnyttja väggarna och bostadens höjd istället för golvet. Om ni också har dåligt med utrymme där hemma och vill ha fler inredningstips så kan ni läsa artikeln här. Skåp av alla sorter är också praktiska att ha med tanke på förvaring, så jag är först och främst på jakt efter några snygga skåp. En modern och bekväm fåtölj skulle inte heller vara så illa… Jag har redan hunnit googla lite olika alternativ, och det verkar som om möblerna på www.folkhemmet.com ligger närmast den stil jag är ute efter. Snyggt, modernt och framförallt funktionellt!

Leave a Reply